HTML

Vedd fel RSS feedjeid közé!

Forrás keresés (angolul)

Utolsó kommentek

Érdekes oldalak, források #8

2008.11.24. 09:11 fajtbros

Kreatív brosúra dizájn

A most következő brosúrák talán az eddigi legjobbak amiket láttam. Egy dizájnernek érdemes ilyeneket kéznél tartania, inspiráció hiány esetére.

 

 

 

 54 észbontó digitális festmény

A PSDtuts oldalán több mint 50 példát gyüjtöttek össze gyönyörű PS illusztrációkból. Ez egy modern média, hihetetlen eredményekkel.

 

 

 

 

 

48 havas, jeges ecset karácsonyra

Hamarosan újra itt a karácsony és vele a tél, ilyenkor sűrűbben van szükség téli dizájnra. Remélem ezek az ecsetek segítenek megvalósítani a munkákat, és egy kis karácsonyi szórakozáshoz is jól jöhetnek.

 

 

 

Őszi textúrák

Mint mondtam jön a tél, de azért ne siettesük ennyire. Még ősz van, bár ez odakint nem látszik sajnos. Itt jön 2 nagy felbontású szett: falevelek, és fa sziluettek.

 

 

 

Springpad

A Springpad egy online jegyzettömb, ami segít megszervezni az életed. Használható jegyzetek, fotók, térképek, feladatlisták, címjegyzékek és találkozók menedzseléséhez. Mindenképp próbáljátok ki.

Szólj hozzá!

Címkék: web2.0 dizájn web photoshop inspiráció

A bejegyzés trackback címe:

https://fajtbros.blog.hu/api/trackback/id/tr3785382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása