HTML

Vedd fel RSS feedjeid közé!

Forrás keresés (angolul)

Utolsó kommentek

Minden hétfőn: érdekes oldalak

2007.11.19. 09:53 fajtbros


Tedd ezt a cikket a kedvencekbe!

Mostantól kezdve, minden hétfőn érdekes oldalak várnak titeket! Érdemes lesz tehát visszatérni. Ma néhány közösségi oldalt veszek gorcső alá.


Last.fm

Szeretsz zenét hallgatni? Vadászhatsz a kedvenceidre, de itt a zenehallgatás kényelmesebb módja: írj be egy előadót vagy stílust, és a last.fm kapcsolódó zenéket játszik le neked. Ha tetszik egy szám, jelöld meg kedvencnek, így egy idő után csak olyan számot hallhatsz amit szeretsz.

Listal

Készíts listát a kedvenc filmjeidről, zenékről, könyvekről és játékaidról, ez alapján új dolgokat kínál az oldal neked.

Clipmarks

Szeretnél a web értékes részével foglalkozni? Ebben segít a clipmarks. Ha találsz valami érdekeset a weben, kimásolhatod a clipmarks oldalára és megoszthatod másokkal, és persze ők is veled.

Fleck

Kommentáld a netet! Mire jó ez? Bármilyen neked tetsző oldalhoz megjegyzéseket fűzhetsz, esetleg segíthetsz másoknak az oldal használatában. Egy példa.

Szólj hozzá!

Címkék: web2.0 web közösségi

A bejegyzés trackback címe:

https://fajtbros.blog.hu/api/trackback/id/tr25233896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása