HTML

Vedd fel RSS feedjeid közé!

Forrás keresés (angolul)

Utolsó kommentek

Hétfői linkek

2008.01.07. 09:21 fajtbros


Tedd ezt a cikket a kedvenceid közé!

Most vegyes felvágott következik néhány érdekes oldalból.


boxstr.com - Elég sokszor van szükségem tárhelyre, ezért jó néhányat kipróbáltam már. Ez az oldal kiemelkedik a többi közül: 5 GB tárhely, max. 250 MB fájméret, napi fél giga sávszélesség, és publikussá tehető mappák.

www.360desktop.com - Bár ez a program még készülőben van (ingyenes lesz), érdemes odafigyelni rá. Webes felületet hoz létre háttérkép helyett, ami hatalmas virtuális asztalként működik. Nézzétek meg a demó videót!

www.papercdcase.com - Egy jó kis alternatív megoldás cd tokra, papír hajtogatás! Csak beírod az adatokat és kapsz egy pdf-et, benne a nyomtatandó papírformával, és segítség a hajtogatáshoz.

www.imaginationcubed.com - Elsőre egyszerű rajzprogramnak tűnhet, eszközeit tekintve az is. Ám van benne egy csavar: az oldalon keresztül meghívhatjuk barátainkat, hogy együtt rajzoljunk! Ilyen a közösségi paint.

www.scrapblog.com - Végére hagytam a legjobbat. Segítségével jó kis prezentációkat készíthetünk, egyszerűen. Mindenképp próbáljátok ki, regisztráció nélkül is működik.

Szólj hozzá!

Címkék: web2.0 web közösségi

A bejegyzés trackback címe:

https://fajtbros.blog.hu/api/trackback/id/tr94287827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása