HTML

Vedd fel RSS feedjeid közé!

Forrás keresés (angolul)

Utolsó kommentek

Érdekes oldalak, források #3

2008.11.19. 08:50 fajtbros

Minimalista, letisztult oldalak

Dizájn tekintetében a minimalizmus egyszerű, könnyen áttekinthetőre utal, csak a szükséges elemeket használva. A stílus gyökerei egészen a 2. világháború utáni időkre nyúlnak vissza. Ebben a cikkben példákat láthattok minimalista dizájnokból, és néhány segédletet a megvalósításhoz.

 

45+ kreatív, absztrakt háttérkép

Számítógépünk háttérképének több feladata van mint hinnénk. Inspirál, feltüzeli a kreativitást, segít az ellazulásban. Persze nem a windows zöld hátteréről van szó, hanem a cikkben találhatóakról.

 

 

50 betűtípus webdizájnhoz

A net tele van jobbnál jobb betűtípusokkal, a választás éppen ezért nem könnyű. Ezért most következzen 50 hihetetlenül jó belőlük!

 

Sok hely, egy címjegyzék

A Soocial nevű oldal nem kevésre vállalkozik: rendbe teszi a szétszórt címjegyzékünket. Különböző eszközök és programok adatait adatbázisba rendezi, majd szinkronizálja őket. Persze mindezt ingyen.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: web2.0 dizájn web inspiráció

A bejegyzés trackback címe:

https://fajtbros.blog.hu/api/trackback/id/tr39777235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása