HTML

Vedd fel RSS feedjeid közé!

Forrás keresés (angolul)

Utolsó kommentek

Érdekes oldalak, források #36

2008.12.22. 08:56 fajtbros

28 kreatív tech reklám

Rengeteg magazinban találkozhatunk elektronikai gyártók reklámjaival, talán már túl sokkal is. A mennyiség általában a minőség rovására megy, (kivéve ezen a blogon :o)) épp ezért igazán kreatívnak és meghökkentőnek kell lenniük hogy felfigyeljünk rájuk. Jöjjön néhány próbálkozás.

 

50 kitűnő blog lábléc

Alapjában véve minden blog/oldal 4 részre osztható: fej, tor, potr... ja nem: fejléc, oldalsáv, tartalom és lábléc. Talán ez utóbbinak szenteljük a legkevesebb figyelmet, ám egy magára valamit is adó dizájner egyenlőkén kezeli a részeket.

 

 

 Brushfed

Egy egészen pici ecsetgyűjtamény, ám cserébe egyedi, máshol  nem látható ecseteket kapunk.

 

 

Krunchd.com

Előfordult már olyan veletek hogy több oldal címét szerettétek volna egyszerre elküldeni valakinek? Esetleg egy témát összeállítani belőlük? Mostantól ez könnyen fog menni! A Krunchd oldalon csak meg kell adnotok az url-eket, és kaptok egyetlen címet, amin egy jól áttekinthető listát kaptok a linkekről.

Szólj hozzá!

Címkék: web2.0 dizájn reklám web inspiráció ecset

A bejegyzés trackback címe:

https://fajtbros.blog.hu/api/trackback/id/tr15836204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása